L'Enigma dei Tetrarchi

Publicació de L'Enigma dei Tetrarchi


La publicació de L'Enigma dei Tetrarchi és imminent! El Centro Tedesco di Studi Veneziani ha fixat la data de la presentació per el 10 de febrer. 

Quaderni della Procuratoria - L'enigma dei Tetrarchi
El corresponent al vuité volum dels Quaderni della Procuratoria. Arte, storia, restauri della basilica di San Marco a Venezia, va íntegrament dedicat a l'enigma dels tetrarques. Segons l'editorial, va ser publicat al 2013 (suposo que entre octubre i desembre, ja que a finals de setembre l'institució encara no tenia informació al respecte), i en algunes webs ja és comprable, encara que el preu més les despeses d'enviament a Espanya és una mica abusiu.

L'Enigma dei Tetrarchi recull les conclusions de les jornades amb el mateix nom que es van realitzar a Venècia al 2010, al voltant dels relleus en pòrfir de la cantonada del tresor. És la primera publicació monogràfica sobre el tema en els últims 35 anys i recull les diverses investigacions realitzades per les dites jornades, inclòs l'estudi en profunditat del -esperem que ja no suposat- peu dels Tetrarques trobat a Istanbul.

En qualsevol cas, si algú te pensat anar a Itàlia en breus, i no té problemes d'excés d'equipatge, que pensi en mi! Prometo reembolsar l'import, o tornar-lo a base de sopars i/o copes! 



Compra a Amazon (19,87€ - no disponible- o 28€ + 2,99€ d'enviament -venut per deastore-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada